Informatii livrare

Livrare prin curier rapid

Pentru asigurarea unui serviciu de optim oferim livrarea prin curier rapid.  La receptionarea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB (formularul de receptie specific companiei de curierat) sau se intocmeste un proces-verbal de constatare.

Termenul de livrare

In cazul in care produsele comandate de tine se afla pe stoc, termenul standard de livrare este de 1-3 zile. Acest termen este valabil pentru zilele lucratoare, sunt exceptate zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale. Pentru localitatile aflate in afara zonei standard al firmei de curierat termenul de livrare se poate prelungi in functie de distanta la care trebuie sa se livreze comanda.

Costul livrarii produselor

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 lei.
Livrare gratuita pentru comenzile achitate online cu cardul bancar, indiferent de valoare.

Taxa de livrare este de 30 lei pentru comenzile cu valoare mai mica de 500 lei.

Valoarea minima a comenzii este de 100 lei.


Ridicare din showroom / sediu logistic:
Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in showroom, le poti ridica imediat, in timpul programului de lucru. Daca produsele nu sunt pe stoc in showroom si ai optat pentru ridicare personala cand ai inregistrat comanda, te vom anunta cand acestea vor ajunge ca sa treci sa le ridici. Din momentul in care au ajuns, produsele sunt pastrate in showroom timp de 3 zile lucratoare.

Adresa showroom / sediu logistic:
Str. Constantin Brancoveanu 10, Timisoara

Program ridicari comenzi din showroom:
Luni – Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 09:00 - 16:00
Duminica - Inchis